Ometi

Nič več čakanja na druge mojstre. Vse opravimo mi!

  • Prednosti
  • Garancija

    Do 10-letna garancija

  • Eko sklad

    Subvencije iz eko sklada

  • Študija fasade

    Barvna študija fasade

Ometi

špric strojni ometi
Omet je ključna sestavina tako notranjih kot zunanjih sten, saj ščiti zid in izravnava njegovo površino. Mineralna sestava ometa zapolnjuje špranje, zaradi česar deluje tudi kot najboljša podlaga za nadaljnjo obdelavo, kot so na primer barvanje, tapeciranje in oblaganje s keramiko, nanašamo pa na opečno, betonsko, kamnito in siporex podlago. Kvalitetno izvedeni ometi zadušijo zvok, odvzemajo odvečno vlago v prostoru ter jo vračajo takrat, ko je primanjkuje, zato doprinesejo k boljši bivalni klimi.

DELAMO Z NAJBOLJŠIMI.

Omete nanašamo ročno ali strojno, glede na izbiro prostora ometavanja pa se izbira tudi različne vrste malte oziroma veziva. V notranjih prostorih je na primer v pomembna udobna bivalna klima, medtem ko je na zunanji strani nujna predvsem zaščita zidu.

Potrebe obojega so po naših izkušnjah najbolje zadovoljili ometi že preverjenih, priznanih proizvajalcev ometa: Baumit, Webber Terranova, Röfix in Grigolin.

POSKRBIMO ZA ZAŠČITO – BREZPLAČNO.

Za pravilno izvedbo ometanja mora imeti objekt pred pričetkom dela že vgrajena okna in napeljano električno, vodno in kanalizacijsko inštalacijo, police pa vam vgradimo mi. Pred začetkom izdelave ometa vsa okna in vrata zaščitimo, ob končanem delu pa vse zaščite in odpadke tudi pospravimo – brez doplačila.

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 2

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 3

Oglejte si podrobneje

Vse reference

Začnimo s prenovo že danes.

Kontaktirajte nas

Ometi
54

Zadovoljstvo naših strank

Z upoštevanjem njihovega svetovanja sem se odločil za drug fasadni sistem, to pa so kasneje potrdili tudi drugi profesionalci. Cenejši so kot ostali, nad delom pa nimam pripomb čeprav sem kar zahtevna stranka haha. Pohvale podjetju, priporočil bi ga tudi ostalim, ki se odločate za novo fasado.
Vlado | Domžale