Klasični ročni ometi

  • Prednosti
  • Garancija

    Do 10-letna garancija

  • Eko sklad

    Subvencije iz eko sklada

  • Študija fasade

    Barvna študija fasade

klasični ročni ometi v izdelaviKLASIČNI ROČNI OMETI

Klasični ročni omet je tehnika, ki je nekoliko zahtevnejša, saj se material izdeluje sproti in lahko pride do sprememb v sestavi in končnem izgledu. A ob pravilnem nanosu se, kljub daljši izvedbi dela, ročni omet  odlikuje v trdnosti ter zvočni in požarni zaščiti, ki jo nudi objektu.

Na pripravljeno podlago najprej pritrdimo profile, ki določajo debelino klasičnega ometa in zaščitijo robove in vogale sten.  Malto najprej nanesemo v vertikalnih pasovih (fažah), nato pa jih požagamo po vodilnih točkah in med letvice nanesemo omet. Preostali omet postrgamo, da dobimo ravno površino, ter počakamo da se posuši. Ročni ometi se lahko nanašajo tudi v dveh slojih: najprej nanesemo grobi sloj, ko pa se ta posuši, ga prekrijemo s finim, zaključnim slojem. Ta je lahko zaglajen in pa zariban, seveda pa lahko ročni omet strukturiramo kakor želimo. Zaradi širokega spektra tekstur in vzorcev, ki jih lahko dosežemo z ročnim nanosom, svojemu prostoru ali objektu dodamo unikaten, specifičen ambient in povečamo njegovo estetsko vrednost.

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 2

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 3

Oglejte si podrobneje

Vse reference

Začnimo s prenovo že danes.

Kontaktirajte nas

Ročni ometi
51

Zadovoljstvo naših strank

Šefa podjetja Safeta lahko samo pohvalim. Dobra ekipa, delavci so marljivi in natančni, delo pa je zaključeno hitro. Pomembno mi je bilo, da so se držali dogovorjenih rokov. Ocena pet zvezdic.
Matjaž | Škofja Loka