Fasade

Strokovnjaki s 25-letnimi izkušnjami.

  • Prednosti
  • Garancija

    Do 10-letna garancija

  • Eko sklad

    Subvencije iz eko sklada

  • Študija fasade

    Barvna študija fasade

FASADE – Ponujamo do 10 let garancije

Vsaka fasada je zgodba hiše pod njo – in mi jih pišemo že 25 let.

Fasada še zdaleč ni le zaključni sloj objekta ali le njegov okrasni element, temveč ima množico pomembnih funkcij. Je namreč kot obleka, ki mora viti primerna za vse letne čase ter kljubovati kakršnim koli zunanjim vplivom, hkrati pa mora poskrbeti za dober izgled objekta v vsakem obdobju in kljubovati zobu časa. Prav zato sta pri njeni izdelavi na prvem mestu kakovost uporabljenih materialov ter brezhibna izvedba.

Premetena izbira fasade je pri gradnji ključnega pomena, četudi se mnogi tega morda ne zavedajo. Z njo namreč pripomoremo k optimalni, predvsem pa zdravi bivalni klimi, hkrati pa varčujemo s porabo energije in se izognemo nepotrebnim stroškom ter zapletom, ki jih prinaša prenova ali nadgradnja.

Da bi strankam zagotovili kar najboljše bivalne pogoje ter poskrbeli za čim boljši videz objektov, v našem podjetju uporabljamo zgolj preverjene in kakovostne tehnike, sodelujemo pa zgolj s priznanimi, zaupanja vrednimi dobavitelji. Našemu delu kredibilnost daje tudi več kot 25 let izkušenj na področju fasaderstva, zato za nas noben izziv ni prevelik in noben oreh pretrd. V sklopu storitev zato ponujamo tako celotno izdelavo fasade kot tudi njeno barvanje, ali pa zgolj obnovo že obstoječe fasade, bodisi v modernem ali klasičnem stilu – izbira je vaša.

Pri tem vam ob upoštevanju določenih parametrov omogočamo tudi delno financiranje s pomočjo Eko sklada za fasade.

Naše fasade krasijo številne javne in zasebne objekte po vsej sloveniji, od stanovanjskih hiš ter blokov pa do šol, dvoran in železniških postaj. Znanje, ki ga zbiramo na tako raznolikih projektih, nam omogoča, da se prilagodimo marsikateri želji ali potrebi stranke ter učinkovito premagamo ovire na poti do popolnega zunanjega izgleda in prave zaščite stavbe.

Ker verjamemo v kakovostno opravljeno delo, strankam ponudimo do 10 let garancije na opravljene storitve. Naše odlične cene namreč ne pomenijo, da varčujemo s kakovostnimi materiali in trudom, temveč smo še bolj zagrizeni in odločeni, da ponudimo najboljše razmerje med ceno in storitvijo. Ponosni smo, da je z nami zadovoljnih že več kot 200 strank, kakšna tudi onkraj meja naše države.

Pri izdelavi fasade se ne oziramo na čas, temveč svoje delo opravimo v enem kosu, pri tem pa delujemo hitro in rutinirano. Pred pričetkom brezplačno premerimo objekt in sestavimo ponudbo, vedno pa ponudimo tudi do 3 brezplačne barvne študije objekta. Zavedamo se namreč, da fasada odraža tudi vašo osebnost ter vaš slog, hkrati pa je ni mogoče preprosto zamenjati čez noč. Naš cilj zato ni le dobro opravljeno delo, temveč vedno stremimo k temu, da stranka še leta z veseljem, zadovoljstvom in ponosom pogleda svoj objekt.

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 2

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 3

Oglejte si podrobneje

Vse reference

Začnimo s prenovo že danes.

Kontaktirajte nas

Fasaderstvo
4.8718

Zadovoljstvo naših strank

Izdelava fasade bloka je kljub ogromnemu projektu potekala brez težav. Zahvala gre Safetu in njegovi ekipi.
Jože | Kranj