Izdelava barvne študije

  • Prednosti
  • Garancija

    Do 10-letna garancija

  • Eko sklad

    Subvencije iz eko sklada

  • Študija fasade

    Barvna študija fasade

IZDELAVA BARVNE ŠTUDIJE FASADE

Glede na izbiro ponudnika materiala vam naši strokovnjaki brezplačno ponudijo do 3 barvne študije fasade objekta. Barvna študija vam omogoča predogled možnih rezultatov, s čimer skupaj določimo najboljšo izbiro barve glede na okolje, lastnosti in arhitekturo vašega objekta.

Glede na različne barve fasade lahko dosežemo različne učinke na objekt. Izbiramo lahko med nevtralnimi ali pa bolj živahnimi lestvicami, od hladnih do toplih tonov. Pri tem je treba upoštevati barve sosednjih fasad in sam izgled okolice, saj bo tako celotno območje usklajeno, pomembno pa je tudi, da se barva fasade ujema z barvo strehe. Najpogostejša izbira so zato nevtralne ali pastel barve, ki na objektu lahko izpostavijo določeno funkcijo in hkrati oddajajo prijetno, toplo ali hladno energijo. Objektu tako lahko dodamo profesionalen, svež efekt ali pa poudarimo njegovo skladje z naravo in toplino.

Fasado lahko obarvamo v eno ali več barv, glede na izbrano barvo pa lahko njen nanos tudi kombiniramo z drugimi materiali. Vedno pa je pomembno, da je sam nanos barve opravljen kvalitetno in z najboljšimi materiali. Fasadna barva mora biti paropropustna, pogosto uporabljene pa so tudi vodoodbojne barve.

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 2

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 3

Oglejte si podrobneje

Vse reference

Začnimo s prenovo že danes.

Kontaktirajte nas

Barvna študija fasade
51

Zadovoljstvo naših strank

Nekatera podjetja izdelavo barvne študije zaračunajo, tu pa je bila brezplačna. Delajo super fasade ter upoštevajo zahteve pri delu kolikor se le da. Prijazni in za seboj ne pustijo razdejanja okoli hiše.
Klemen | Litija