Izdelava fasade

  • Prednosti
  • Garancija

    Do 10-letna garancija

  • Eko sklad

    Subvencije iz eko sklada

  • Študija fasade

    Barvna študija fasade

IZDELAVA FASADE

Vsaka izdelava fasade se začne s pripravo, kjer objekt brezplačno izmerimo in določimo primerne materiale, nato pa sam objekt in njegovo okolico tudi zaščitimo in postavimo oder. Skozi vse faze izdelave fasade uporabljamo izdelke priznanih proizvajalcev, saj tako zagotovimo najboljšo kakovost in zagotavljamo garancijo proizvajalca materiala, ki je bil uporabljen. Ker vemo, da je izdelava fasade lahko velik strošek, omogočamo tudi delno subvencioniranje Eko Sklada.

Izdelava fasade poteka tako, da suhe zidake prekrijemo z izolacijsko ploščo, le-to pa prekrijemo s premazom in slojem armirne mreže. Mreža služi kot podlaga za namaz, na katerega nato dodamo še zaključni sloj. Delo opravimo hitro in kvalitetno, v enem kosu, ko je fasada končana pa vse zaščite in odvečen material tudi pospravimo.

Obnovljena fasada Cerklje na Gorenjskem (2016)

Oglejte si podrobneje

Obnovljena fasada , Podreča (2012)

Oglejte si podrobneje

Obnovljena fasada , Podreča (2010)

Oglejte si podrobneje

Vse reference

Začnimo s prenovo že danes.

Kontaktirajte nas

Izdelava fasade
4.8429

Zadovoljstvo naših strank

Zelo zadovoljen z njihovim delom. Ponudba je bila izmed vseh poslanih povpraševanj med najbolj ugodnimi. Delavci so natačni in pridni, za seboj tudi pospravijo, kar ne morem reči za vse obrtnike, s katerimi sem imel opravka. Priporočam!
Bojan | Ajdovščina