Izdelava fasade

  • Prednosti
  • Garancija

    Do 10-letna garancija

  • Eko sklad

    Subvencije iz eko sklada

  • Študija fasade

    Barvna študija fasade

IZDELAVA FASADE

Izdelava fasade poteka v več stopnjah, ki si tesno sledijo. S svojimi izkušnjami namreč zagotavljamo, da celoten proces teče gladko ter da je čim manj stresen za stranko. To nam omogoča rutinirana ekipa zagnanih in nadarjenih posameznikov, s katero je bilo zadovoljnih že prek 200 strank iz vse Slovenije, pa tudi iz sosednjih držav.

PRED IZDELAVO FASADE: PRIPRAVA

Vsaka izdelava fasade pod našim okriljem se začne s temeljito pripravo, ki je osnova za hitro in nemoteno delo. V tej fazi se oglasimo pri vas na domu ter brezplačno premerimo celoten objekt. Nato skrbno izberemo primerne materiale za delo ter na koncu objekt, vključno z njegovo bližnjo okolico, temeljito zaščitimo. Na koncu postavimo še oder in projekt se lahko prične. Pri pripravah na delo smo skrbni in prilagodljivi, saj se vselej predhodno posvetujemo s stranko in upoštevamo njene želje glede terminov in pričetka dela.

IZDELAVA FASADE

Ko je vse pripravljeno, se lahko prične izdelava fasade. Ta običajno poteka tako, da suhe zidake najprej prekrijemo z izolacijsko ploščo. Slednjo nato prekrijemo s posebnim premazom, ki mu sledi sloj armirne mreže. Mreža namreč služi kot podlaga za namaz, na katerega se doda še zaključni sloj. Vedno sproti preverjamo kakovost celotnega procesa ter skrbimo za hitro izvajanje delovnih nalog. Ko je fasada končana ter stranka zadovoljna, za seboj pospravimo ves odvečni gradbeni material, tako da objekt zapustimo v brezhibnem stanju.

Skozi vse faze izdelave fasade uporabljamo le izdelke priznanih proizvajalcev, saj tako zagotovimo najboljšo kakovost, hkrati pa poskrbimo za garancijo proizvajalcev, s čimer stranki odvzamemo odvečne skrbi. Obenem se dobro zavedamo, kako veliko finančno breme je lahko izdelava fasade, zato strankam omogočamo tudi pridobitev delne subvencije Eko sklada.

Izdelava fasade (sem spada tudi obnova fasade) namreč pomeni večjo naložbo v višjo energetsko učinkovitost objekta, kar Slovenski okoljski javni sklad sofinancira. Če se pravkar odločate za vložek v izdelavo fasade, vam toplo priporočamo, da si ogledate več informacij o subvencijah in tako lažje izračunate, kakšen bi bil v vašem primeru okviren prihranek.

Če vas o izdelavi fasade zanima še več ali če bi pred pričetkom projekta od nas potrebovali konkretnejše informacije, nas lahko kadar koli kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte. Z veseljem si bomo vzeli čas, vas popeljali skozi postopek ter vam svetovali pri izbiri.

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 2

Oglejte si podrobneje

Šmartinska – Zelena jama Ljubljana 2021 – 3

Oglejte si podrobneje

Vse reference

Začnimo s prenovo že danes.

Kontaktirajte nas

Izdelava fasade
4.8429

Zadovoljstvo naših strank

Zelo zadovoljen z njihovim delom. Ponudba je bila izmed vseh poslanih povpraševanj med najbolj ugodnimi. Delavci so natačni in pridni, za seboj tudi pospravijo, kar ne morem reči za vse obrtnike, s katerimi sem imel opravka. Priporočam!
Bojan | Ajdovščina